Ми у Facebook
24.10.2014, 18:30

Любовний чотирикутник у серіалі “Будинок з ліліями”

У понеділок, 13 жовтня, на телеканалі “Інтер” розпочинається показ телесеріалу про непрості стосунки колишнього героя-фронтовика з рідними та коханими. “Будинок з ліліями” можна переглянути з понеділка по четвер о 20.40 — по три серії за вечір. У повторі серіал йтиме наступного ранку о 09.20.
В основі 24-серійного фільму - історія складного особистого життя колишнього фронтовика, а потім партійного діяча Михайла Говорова. У 1946 році Михайло забирає з дитячого будинку свою дочку Лілю. Він впевнений, що Ліліна мама Тася, фронтова подруга Говорова, загинула. Дружина Маргарита не може пробачити чоловікові зраду й не хоче приймати дівчинку. Але батько наполягає, щоб Лілія росла в їх родині на рівних з сином Костею. Зненацька з'являється Тася, яка стає хатньою робітницею...





Будинок з ліліями — заміський особняк, в якому оселився Говоров, призначений на високу партійну посаду. Спочатку ніхто не звертає увагу на давню легенду про те, що на дім накладено прокляття і всі його мешканці ніколи не будуть щасливі в коханні. Ані вони, ані їхні діти та внуки...



Один з творців, цієї телеісторії — режисер-постановник Володимир Краспопольський, легендарний майстер телевізійних епопей, які оповідають про складні долі кількох поколінь. Саме він був режисером перших радянських серіалів “Тіні зникають опівдні” (1971) та “Вічний поклик” (1973). Серед його робіт — і сучасні серіали “Дві долі”, “Вольф Мессінг. Той, хто бачив крізь час”. Майстер драматичних життєвих перипетій в одному з інтерв`ю зазначив, що в "Будинку з ліліями" не просто любовний трикутник, а навіть чотирикутник.



Зйомки сімейної саги спільного виробництва української кінокомпанії FILM.UA і російської "Фаворит-фільм"проходили у Києві та Лондоні. Прем'єра відбулася 31 березня цього року на телеканалі “Інтер”.



У ролях — відомі російські та українські актори: Сергій Маховиков (Михайло Говоров), Дарія Мороз (Тася), Леся Судзиловська (Маргарита, дружина Говорова), Микола Добринін (Щульгін, друг Говорова), Анна Горшкова (Лілія), Михайло Жигалов (Єгорич, шофер Говорова), а також Віктор Раков, Євген Князєв, Борис Хімічев, Сергій Баталов.





На правах реклами