Ми у Facebook
27.10.2014, 21:18

Хто з рівнян стає народним депутатом

За результатами екзит-полів на виборах 26 жовтня можна проаналізувати, хто з рівнян має шанси стати народним депутатом за партійними списками.
Найбільші шанси серед рівненських "списочників" потрапити до парламенту - у депутата Рівненської обласної ради Вадима Сидорчука. Він має 30 місце в списку "Народного фронту" Арсенія Яценюка, і, відтак, зважаючи на дані екзит-полів, стовідсотково проходить до Верховної Ради.



Інших кандидатів, які живуть і працюють у Рівному, на прохідних місцях у списках партій-переможців виборів немає. Проте, не варто забувати, що "черга" в списках рухається внаслідок призначень "списочників" на посади в органах виконавчої влади. Вочевидь, особливо багато таких може бути у блоці Петра Порошенка та в "Народному фронті". Проте, у "Народному фронті" інших рівнян, крім Вадима Сидорчука, в першій сотні списку немає. Щодо списку блоку Порошенка, то чинний нардеп-рівнянин Віталій Чугунніков з 89 місцем зберігає теоретичні шанси продовжити депутатську роботу в разі масового призначення "порошенківців" у виконавчу владу.

Статті до теми:

Результати екзит-полів у Рівному: хто стає нардепом

Вибори на Рівненщині: результати екзит-полу






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ