Ми у Facebook
28.10.2014, 17:09

На Рівненщині побили інспектора ДАІ

У неділю, 26 жовтня, близько 23:40 години працівники ДАІ під час несення служби на вулиці Богдана Хмельницького в селі Рокитне Рокитнівського району, зупинили авто «Фольксваген–Пасат», за кермом якого у стані алкогольного сп’яніння перебував місцевий житель 39-річний Сергій.
Правопорушник, у всупереч законним вимогам працівників міліції вийти з автівки відмовився, вчинивши злісну непокору працівникам міліції та викликав на допомогу своїх знайомих. Визволяти порушника закону приїхало близько 15–ти агресивно налаштованих чоловіків.

Як повідомляють в СЗГ УМВС України в Рівненській області, під час складання адміністративного протоколу за статтею 130 КупАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), Сергій зателефонував своїм товаришам та попросив про допомогу. За кілька хвилин на місце приїхали три автомобілі та близько 15 чоловіків, які відразу накинулись на міліціонерів. Без будь-яких пояснень молодики жорстоко побили інспекторів руху, забрали відеореєстратор, мобільний телефон та книжку протоколів. Після чого зникли у невідомому напрямку.

Наразі 41-річний Анатолій та 27-річний Олександр з численними травмами та забоями госпіталізовані до Сарненської ЦРЛ.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Наразі органами досудового розслідування проводяться усі можливі слідчі (розшукові) дії за результатами яких, винних буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

Див. також:

Сарненщина: невідомий водій збив пішохода та втік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ