Ми у Facebook
28.10.2014, 17:30

Рівненщина: дітей вчили поводитися зі зброєю

Розбирати і складати автомат, одягати протигаз та військовий захисний комплект, а також надавати домедичну допомогу в умовах бойових дій. Ці та інші види військово-тренувальних ігор для учнів костопільських шкіл організували освітяни спільно із військовослужбовцями частини А-2390.
Під час презентацій своїх навчальних закладів на тему «Ми – патріоти України» школярі використовували елементи флешмобу, речівки, гасла та національну атрибутику. Змістовною та насиченою практичними навиками була лекція «Правила поведінки під час надзвичайних ситуацій».



«Ігри «Патріот» проходять у час, коли ми відстоюємо свою незалежність, територіальну цілісність нашої держави, захищаючи кордони. І саме молодь, як майбутнє нашої Вітчизни, повинна з гідністю нести звання її захисника», - зазначила начальник відділу освіти Костопільської РДА Наталія Беляновська. На її думку, подібні заходи сприятимуть вихованню громадянських якостей майбутнього захисника України, духовному осмисленню патріотизму, який поєднує любов до рідного краю та його народу.



Статті по темі:

Російські війська продовжують концентруватися на кордоні з Україною

На танцювальному конкурсі всіх вразила пара із Рівного






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ