Ми у Facebook
29.10.2014, 15:18

Неуважні працівники Рівненської міськради спричинили шкоду державі в 350 тис. грн

Через неуважність працівкники Рівненської міської ради завдали шкоди державі в сумі 350 тис. грн.
Прокуратурою Рівненського району 27.10.2014 внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 367 КК України стосовно службових осіб виконкому Рівненської міської ради, якими спричинено шкоду державним інтересам на суму майже 350 тис. грн.

Так, установлено, що службові особи виконавчого комітету Рівненської міської ради, у порушення вимог Постанови Кабінету Міністрів України «Про порядок відселення та самостійного переселення громадян з територій, що зазнали радіоактивного забруднення внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС», неналежно виконуючи свої службові обов’язки через несумлінне ставлення до них, надали у 2013 році мешканцю області, який переселився з радіоактивно забрудненої території, 3-кімнатну квартиру, не перевіривши, чи здав останній раніше займане ним житло.

Однак, як з’ясовано, житловий будинок з надвірними будівлями, який знаходиться на території однієї із сільських рад області, що зазнала
радіоактивного забруднення, указаний громадянин на баланс цієї сільської ради не здав.

Зазначеними діями службових осіб виконкому Рівненської міської ради спричинено шкоду державним інтересам на суму вартості отриманої квартири - 350 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні доручено здійснювати органам внутрішніх справ.





На правах реклами