Ми у Facebook
02.11.2014, 19:15

Руслана Писанка вестиме телешоу «Я - струнка!» [+Відео]

Рівнянки теж можуть стати учасницями нового телевізійного проекту про схуднення, щоб скинути зайві кілограми, стати красивими і сексуальними.
Відома актриса і телеведуча, учасниця проектів «Танці з зірками» та «Вишка» Руслана Писанка вестиме на телеканалі «Україна» нове телевізійне шоу про схуднення «Я - струнка!».

Колись, до участі у танцювальному шоу в 2006 році Руслана важила 120 кг. до кінця шоу скинула 17 кг. Зараз пишнотіла телеведуча важить приблизно 100 кг і поставила собі мету скинути 20 кг, пише ivona.bigmir.net.

Руслана ще влітку цього року вирішила кардинально змінити своє життя і схуднути назавжди. Вона завела свій відеоблог на сайті www.strunka.com і канал на Ютубі з аналогічною назвою.





Шоу виходитиме в ефір орієнтовно з грудня по лютий. Планується 20 епізодів. Під час проекту 10 учасниць разом з ведучою Писанкою зроблять 10 важливих кроків для схуднення.

До речі, до 2 листопада можна спробувати стати учасницею нового шоу. Для цього треба скачати й заповнити АНКЕТУ. До анкети треба додати 2 якісні фотографії - портрет і у повний зріст. І надіслати все це за електронною адресою info@strunka.com

Раніше повідомлялось, що співведучим проекту на телеканалі «Україна» стане Юрій Горбунов, але у прес-службі каналу «1+1», на якому працює популярний телеведучий та актор, це спростували. Виявилося, що пан Горбунов буде співведучим лише презентації проекту «Я — струнка!», пише Телекритика.

Про подробиці нового проекту буде відомо пізніше.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Осіння дієта допоможе схуднути за тиждень
Шоу "Зважені та щасливі": 110-кілограмова Катя готова "порвати" ефір! [Фото+Відео]





На правах реклами