Ми у Facebook
07.12.2013, 16:23

Шоу "Зважені та щасливі": 110-кілограмова Катя готова "порвати" ефір! [Фото+Відео]

25-річна Катерина Даніна із Запоріжжя, яка важить 110 кг, стала претенденткою на участь у четвертому сезоні телевізійного проекту "Зважені та щасливі".
- За місяць я можу скинути і 13-15 кг, але відповідно це все повертається буквально за місяць-півтора, - зізналаст Катерина у пост-шоу "Зважених та щасливих", яке вийшло в ефір цього четверга.

Жителька Запоріжжя розповіла, що після навчання у віці 20 років вона поїхала жити за кордон. Поступовий кар'єрний ріст супроводжувався постійними переживаннями, які призвели до "заїдання" проблем. Рік тому дівчина важила 87 кг, а після повернення в Україну набрала вагу до 95 кг. Нині ж важить 110 кг, розповідає ipnews.

- Я розумію, що якщо зараз не зроблю цей крок, це буде тягнутись і до 30-40 років. У моєї мами така сама проблема, - зізналась Катя.

Поки що на сайті "Зважених та щасливих" бажаючі мають змогу віддати свій голос за Катерину. А ми тим часом нагадаємо, що цього четверга під жовтою лінією, за результатами зважування, цього тижня опинилися двоє учасників телепроекту із команди фіолетових - Олексій та Олег.



За результатами голосування команди, проект покинув Олег.

"Зважені та щасливі": крос на 3 кілометри


Шоу "Зважені та щасливі-3": хто залишив проект цього разу? [Фото+Відео]

«Зважені та щасливі» - це українська версія популярного американського проекту «The Biggest Loser». Учасники, які страждають від зайвої ваги, худнуть і при цьому змагаються за приз 250 тис. гривень!

Слідкуйте за наступними випусками шоу та вболівайте за учасників!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ