Ми у Facebook
06.12.2013, 01:05

Шоу "Зважені та щасливі-3": хто залишив проект цього разу? [Фото+Відео]

До фіналу телешоу "Зважені та щасливі" залишилося всього три тижні. Ті, хто залишилися на проекті, не тільки засвоїли необхідні правила схуднення, а й можуть передати їх іншим. Цього тижня зважені взяли під опіку сімох товстих дітей. Що з цього вийшло і хто покинув проект? Дізнаєтесь далі!
Упродовж трьох місяців учасники проекту "Зважені та щасливі", що виходить в ефір на телеканалі СТБ, долають труднощі, виконують різноманітні завдання, а найголовніше - скидають вагу. Цього тижня їм випала можливість передати свої знання тим, кому вони необхідні - товстим дітям.

Семеро товстих дітей, яких тренер Аніта Леценко назвала потенційними учасниками шоу "Зважені та щасливі" у 15 сезоні, приїхали до табору. Учасники повинні були навчити їх не лише займатися фітнесом, правильно харчуватися, а й напрацювати бойовий дух та витримку.



Шоу "Зважені та щасливі-3": хто залишив проект [Фото+Відео]

Спочатку зважилися діти і той, хто скинув найбільше подарував своєму тренеру з табору зважених бонус -1 кг. Такий бонус отримав Ігор з команди зелених. Головна ж інтрига тижня залишалася. Хто ж покине проект і не зможе поборотися за головний приз?



Під жовтою лінією, за результатами зважування, цього тижня опинилися двоє учасників з команди фіолетових - Олексій та Олег.



За результатами голосування команди, шоу покинув Олег.

Шоу "Зважені та щасливі": хто покинув проект після Дня краси?

"Зважені та щасливі": тренування з Ігорем Обуховським


«Зважені та щасливі» - це українська версія популярного американського проекту «The Biggest Loser». Учасники, які страждають від зайвої ваги, худнуть і при цьому змагаються за приз 250 тис. гривень!

Слідкуйте за наступними випусками шоу та вболівайте за учасників!





На правах реклами