Ми у Facebook
21.11.2013, 23:58

Шоу "Зважені та щасливі": хто покинув проект після Дня краси?

Цього тижня у проекті "Зважені та щасливі" настав особливий момент. Дня краси усі учасники чекали з нетерпінням. Хто залишив шоу після неймовірного перевтілення? Дізнаєтесь далі!
Протягом трьох місяців учасники проекту "Зважені та щасливі" долають труднощі, виконують різноманітні завдання, а найголовніше - скидають вагу. Через чотири тижні стане відомо, хто з учасників скинув найбільше кілограмів та стане переможцем шоу. А цього тижня на всіх учасників чекало велике перевтілення.

День краси на проекті - це момент, коли учасники не тільки по-особливому бачать зміни, які з ними відбулися, а й потрапляють у професійні руки стилістів та візажистів проекту. Також тренер Аніта Луценко вчила жіночу частину табору граційного ходіння на підборах, а Ігор Обуховський навчав хлопців качатися залізом та боксувати. Крім того, саме цього тижня "зважені" змогли зустрітися з своїми рідними та близькими людьми.

Шоу "Зважені та щасливі-3" покинула найважча учасниця

Зважування ж цього тижня, як і завжди, не обійшлося без непередбачуваних моментів: Олексій, якого минулого разу ледь не вигнали з проекту, скинув 2 кілограми і тепер він важить 98 кілограмів. А, як відомо, кожен з учасників чекає, щоб його вага була меншою за 100, тобто стала двоцифровою, а не три-цифровою.

Спочатку найближчим до "жовтої лінії" був учасник команди зелених - Ілля, але ситуація змінилася після зважування Наталки (з команди рожевих), яка скинула тільки 1 кілограм. Такий же результат показали Юлія та Сергій молодший, які і зайняли останні місця у таблиці зважування.

Найбільше ж цього тижня скинула Марійка (команда рожевих), вона схудла на 3 кілограми і у відсотковому співвідношенні випередила Олега та Євгена.

Сергій був впевнений, що саме його залишать на проекті, адже в команді Євген-Юлія багато хто бачить своїх головних конкурентів. Юлія потрапила у номінацію вперше, для Сергія - це вже третє голосування. Під час голосування проти Юлії та Сергія була рівна кількість голосів, вирішальним став голос Іллі, який проголосував проти Юлії, яка і покинула шоу. Відтепер Юля буде худнути вдома і зможе теж показати свої результати усій країні.

Слідкуйте за наступними випусками шоу та вболівайте за учасників!





На правах реклами