Ми у Facebook
29.11.2013, 00:05

Шоу "Зважені та щасливі-3": хто залишив проект [Фото+Відео]

Упродовж трьох місяців учасники проекту "Зважені та щасливі" долають труднощі, виконують різноманітні завдання, а найголовніше - скидають вагу. Вже за три тижні стане відомо, хто з учасників скинув найбільше кілограмів та стане переможцем шоу! А поки що - змагання тривають! Більше - читайте далі!
Цього тижня на учасників шоу, які дійшли до 14-го тижня, очікував серйозний виклик: у тренувальний табір "Зважених та щасливих" повернулись учасники, які раніше залишили проект. Їм дали шанс повернутись, довівши свою силу у складних випробуваннях, що мали п'ять етапів.

Чи справді ті, хто пройшов 13 тижнів випробувань і залишився в шоу - найсильніші учасники "Зважених та щасливих"? Змагання між учасниками, які відбулись у ефірі 28 листопада, довели, що це справді так: жоден із тих, хто раніше вибув із проекту, не зміг повернутись. Відтак, втрачати зайву вагу їм доведеться вдома.

Після змагання на ескалаторі імунітет здобув Євген Могила із "коричневої" команди, і він залишається у проекті. А під жовтою лінією, за результатами зважування, цього тижня опинилися троє учасників - Ілля, Марійка та Сергій-молодший.



Шоу "Зважені та щасливі-3" покинула найважча учасниця

Кого ж з них підтримають учасники, а хто покине проект? Після зважування стало зрозуміло: шоу цього разу залишає Сергій-молодший (Чернігівська область). Нагадаємо, батько 16-річного Сергія, також Сергій, залишив проект раніше.



Дивитись відео з stb.ua



Шоу "Зважені та щасливі": хто покинув проект після Дня краси?

«Зважені та щасливі» - це українська версія популярного американського проекту «The Biggest Loser». Учасники, які страждають від зайвої ваги, худнуть і при цьому змагаються за приз 250 тис. гривень!

Слідкуйте за наступними випусками шоу та вболівайте за учасників!





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ