Ми у Facebook
09.11.2014, 14:35

Рівне: став відомий вирок суду водію, який на Макарова збив людину

Рівненський міський суд виніс вирок водію, який на вулиці Макарова збив людину.
Надзвичайна подія трапилася 8 вересня 2013 року близько 21:00. Тоді 56-річний Віктор з Рівненського району на автомобілі ВАЗ-2107 їхав по вулиці Макарова зі сторони вул. Павлюченка в напрямку вул. Дубенської. Навпроти будинку номер 8 він допустив наїзд на 26-річну рівнянку Ірину. Жінка переходила проїзну частину дороги справа наліво по «зебрі».

Швидкість авто, як встановили експерти, була трохи більше 50 км/год. Можливо, саме це дозволило жінці залишитись живою. Внаслідок ДТП Ірина отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували в нейрохірургічне відділення Рівненської ЦМЛ.

Як повідомляє takeinfo.net, у суді водій провину визнав і просив суворо не карати, врахувати його зізнання, щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину та відшкодування збитків потерпілій. До слова, чоловік є вдівцем і опікується членами своєї сім`ї.

У підсумку суд визнав водія винними у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 286 КК України та призначив покарання 3 роки позбавлення волі. Однак на підставі ст.75 КК України звільнив засудженого від відбування призначеного покарання, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 1 рік не вчинить нового злочину. А ще йому потрібно відшкодувати на користь держави майже три тисячі гривень на залучення експертів.

Нагадаємо, нещодавно біля цього місця ДТП сталося нове, в результаті якого водій на смерть збив жінку.

Див. також:

У Рівному - смертельна ДТП: "Мерседес" збив жінку [+Фото]

Рівне: нові подробиці смертельної аварії на Макарова





На правах реклами