Ми у Facebook
09.11.2014, 13:15

Почали розбиратися, чому на Рівненщині найдорожче тепло

Згідно з аналізом тарифів, жителі Рівненщини платитимуть за теплопостачання найбільше на Західній Україні. Чиновники Рівненщини почали досліджувати, чому склалася така ситуація.
В середньому вартість тепла в розрахунку на 1 кв м становить 10-11 грн. Найбільше за тепло платитимуть п'ять областей, серед яких і Рівненська. У нас за опалення квадратного метру доведеться заплатити 10 грн. 83 коп.

Наші ж найближчі сусіди — Волинська область за опалення одного квадратного метра платитиме 9.62 грн., Житомирська — 8.40 грн. за кв. м., у Тернопільській області жителі платитимуть по 8.12 грн. за кв. м.

Чиновники вирішили вимагати проаналізувати структуру тарифів, встановлених для ТОВ «Рівнетеплоенерго» в порівнянні з іншими структурами тарифів суб’єктів господарювання.

- Голова Рівненської облради Михайло Кириллов вимагає надати письмову інформацію щодо основних причин, які слугували встановленню для ТОВ «Рівнетеплоенерго» вищих тарифів по відношенню до більшості тарифів встановлених в Україні, - повідомляє прес-служба Рівненської облради.

Статті до теми:

Чому Рівне платить за тепло найбільше у Західній Україні

Жителі Рівненщини платитимуть за тепло найбільше у Західній Україні

На Рівненщині відмовляються від природного газу

Як утеплити вікна своїми руками [+ПОРАДИ]


200 багатоповерхівок Рівного залишаються без тепла





На правах реклами