Ми у Facebook
09.11.2014, 10:27

У Рівному хочуть ввести обмеження продажу алкоголю на півроку

На таке рішення вплинуло опитування рівнян щодо обмеження продажу алкогольних напоїв у Рівному з 22 до 8 години. Більшість опитаних підтримують таку ініціативу.
У багатьох містах Західної України ввели обмеження на продаж спиртних напоїв у нічний час. У Рівному ж така ініціатива зародилася в період Майдану, а потім діяла тільки в форматі рекомендації.

Міський голова Рівного Володимир Хомко вирішив дізнатися думку рівнян щодо такого обмеження. Серед жителів обласного центру провели опитування, яке мало показати: чи варто таку ініціативу підтримувати у нашому місті.

- Хочу запропонувати міським депутатам ввести обмеження на півроку. А потім знову опитати рівнян, як це на них вплинуло і чи була від того користь. За результатами опитування, бачимо, що 51,9% опитаних підтримують ідею введення такого обмеження, - розповідає Володимир Хомко.

Цікаво, що найбільший відсоток тих, хто не підтримує таке обмеження - це молодь (від 18 до 30 років). Серед цієї вікової категорії підтримують заборону продажу алкоголю вночі трошки менше 27%. В той же час рівняни від 46 років підтримують таку ідею активніше - майже 65%.



Статті до теми:

Продаж алкоголю у Рівному в нічний час – бути чи не бути?

У Рівному говоритимуть про заборону вночі продавати алкоголь

У Рівному хочуть обмежити вільний продаж "цілющого алкоголю"






На правах реклами