Ми у Facebook
09.11.2014, 10:56

Інтелектуали Рівненського ПДМу – найкращі в Україні

Вихованці Рівненського Палацу дітей та молоді знову можуть пишатися своїми здобутками. Вихованці ПДМ стали кращими на чемпіонаті України з Го серед юнаків та дівчат до 16 років.
У Рівному пройшов чемпіонат України з Го серед юнаків та дівчат до 16 років. Змагання проходили в приміщенні Ресурсного центру Школи інтелектуальних ігор Рівненського міського Палацу дітей та молоді.

Перемогу вибороли вихованці цієї школи юні першорозрядники Валерій Крушельницький та Андрій Пилипчук.Вони посіли перше та друге місце відповідно. Третє місце дісталось киянину Дмитру Русановському. Призери чемпіонату отримали дипломи відповідного рівня від Мінмолодьспорту та медалі від Української Федерації Го.

За результатам чемпіонату двоє учнів, Назар Бережняк та Гліб Михалочко, виконали нормативи більш високих спортивних розрядів. Ще деякі учасники суттєво підняли свої індивідуальні коефіцієнти (рейтинги), як, наприклад, киянин Дмитро Русановський, та рівняни Назар Бережняк, Андрій Забейда і Гліб Михалочко.

ДОВІДКА

ГРА ГО - стародавня китайська стратегічна настільна гра для двох гравців. Грають у го, ставлячи по черзі чорні та білі камені на дошку з решіткою горизонтальних та вертикальних ліній. Ціль гри — захопити якомога більшу територію на дошці каменями свого кольору, не дозволяючи супротивнику оточити свої камені. Незважаючи на прості правила, стратегія гри може бути дуже складною.

За інформацією офіційного сайту ПДМ

Статті до теми:

Рівненські географи – одні з найкращих в Україні


Тур вихідного дня: як поєднати активний відпочинок та інтелектуальні ігри?

Рівненський Палац дітей та молоді відчинив двері для талановитих дітей [+Фото]





На правах реклами