Ми у Facebook
09.11.2014, 19:16

ВІДЕО: Як громили студентський гуртожиток у Рівному

Це нагадувало події Майдану: скандування гасел, димові шашки, оборона вікон та дверей... Чому виник конфлікт - ніхто точно не знає. Дехто каже - через дівчину. Мовляв, їй не дали підкурити – вона покликала на допомогу товаришів... Подробиці про погром гуртожитку в Рівному - дивіться далі!
Один неповнолітній поранений. Конфлікт виник напередодні. Все нібито через дівчину. Ввечері близько сотні рівнян прийшли на «розбірки» до гуртожитку. Але його мешканці своїх ровесників до приміщення не впустили. В обороні тримали вікна та двері. У результаті нападники трощили все, що попадало під руки. Кидали димові шашки. Одному неповнолітньому знадобилась медична допомога.

Інцидент стався у гуртожитку ВПУ-1 на вулиці Степана Бандери. Все нагадувало події на Майдані. Група молодиків хотіла увірватися у гуртожиток, трощила вікна та двері. Студенти тримали оборону. Нікого не пускали.

Чому виник конфлікт ніхто достеменно не знає. Одні студенти мовчать. Інші кажуть, все через дівчину. Мовляв, їй не дали підкурити – вона покликала собі на допомогу товаришів. Ті прихопили хто кого міг. У результаті назбиралося близько 100 осіб.



Студенти не приховують, було дуже лячно. Хулігани були агресивно настроєні. Вахтер, яка була того вечора на роботі – досі не може прийти до тями.

Сутичка тривала близько двох годин. За цей час у гуртожитку молодики встигли потрощити вікна та двері. Увесь час вигукували «Хто ми Рівне!». Одному студенту знадобилась медична допомога.

Коли приїхали правоохоронці - дебошири відразу розбіглися. Хто ці люди - у міліції поки не знають. Не можуть розтлумачити і гасло, яке вигукувала молодь.

Якщо хуліганів знайдуть – їм загрожує до 4 років за гратами. Поки міліціонери шукають злочинців - працівники училища підраховують завдані їм збитки. І не на камеру цікавляться – хто їм їх компенсує.

Матеріали до теми:

Чому півсотні молодиків трощили гуртожиток училища [СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ]

ВІДЕО: як у Рівному невідомі з битами трощили студентський гуртожиток


Рівне: молодики трощили cтудентський гуртожиток


Джерело: "Рівне 1"





На правах реклами