Ми у Facebook
09.11.2014, 17:47

Репертуар Рівненського облмуздрамтеатру на грудень 2014 року

У Рівненському обласному академічному українському музично-драматичному театрі вже спланували репертуар до кінця року і навіть далі - приміром, вже відомо, що з 23 грудня 2014 року до 11 січня 2015 року тут демонструватимуть новорічні видовища. Дізнайтесь про репертуар рівненського театру у грудні!
До слова, днями у Рівненський облмуздрамтеатр завітала делегація з білоруського Бреста. Гості, а це генеральний директор-художній керівник Брестського академічного театру драми Олександр Козак та помічник художнього керівника, пані Анжела, приїхали з почесною місією. Опісля вистави «Останній строк» вони вручили акторам нагороди ХІХ Міжнародного театрального фестивалю «Біла вежа - 2014».

Колектив Рівненського облмуздрамтеатру побував на фестивалі у Білорусії у вересні 2014. Там вистава рівнян «Останній строк» за твором В.Распутіна режисури Володимира Петріва удостоїлась обґрунтованої похвали професійних критиків. Вже вдома рівняни дізнались, що «взяли» дві фестивальні нагороди з п’яти можливих. За словами Олександра Козака, за два десятиліття історії фестивалю у Бресті таке було лише двічі. Тому організатори «Білої вежі» прийняли рішення особисто нагородити переможців у Рівному.

Дипломи та статуетки, які у Рівному одразу охрестили «театральним Оскаром», після вистави за «Кращу виставу малих форм» вручили колективу театру та за «Кращу жіночу роль» - актрисі Ніні Ніколаєвій (Годунок), розповідає офіційний сайт Рівненського облмуздрамтеатру.

Ну а чим порадує наш театр у грудні - дізнайтесь далі з афіші!



Статті до теми:

Репертуар Рівненського облмуздрамтеатру на листопад 2014 року

Актор з Рівненщини - найгармонійніший учасник шоу «Герої&Коханці»

Афіша: Репертуар Рівненської обласної філармонії на листопад-грудень





На правах реклами