Ми у Facebook
12.11.2014, 17:20

«Набережний Квартал» не буде будувати у Львові

«Набережний Квартал» все ж не буде будувати у Львові. Справа в тому, що Департамент державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області скасував 10 декларацій про початок будівельних робіт щодо об`єктів за адресою: м. Львів, вул. Пулюя 34, 36, 38.
За цією адресою... компанія "Набережний Квартал" обіцяла довірливим вкладникам звести житлові будинки. Також стало відомо, що на разі будівництво офіційно зупинене на невизначений термін і, скоріш за все буде скасовано, - про це пише galinfo.com.ua з посиланням на "Львівський портал".

Зокрема, у повідомленні сказано: "Як повідомляє прес-служба Державної архітектурно-будівельної інспекції України, на підставі постанови прокуратури м. Львова Департамент здійснив позапланові перевірки будівництва Навчально-виробничого комплексу та кварталу багатоповерхової житлової забудови з нежитловими приміщеннями у рівні 1-го поверху і підземним паркінгом на вул.Пулюя, 34, 36, 38. Встановлено, що замовник будівництва вніс недостовірні дані в декларації про початок виконання будівельних робіт щодо усіх десяти секцій будівництва.

Загальна сума штрафних санкцій склала 1 млн. 96 тис. грн. "Набережний Квартал" заявляє про те, що таких грошей не має і збирається перекласти санкційні зобов`язання на вкладників. При цьому компанія-забудовник намагається дезінформувати своїх клієнтів, заявляючи про те, що будівництво от-от буде поновлено, так як "купуються" нові дозволи. Звичайно ця інформація жодним чином не може відповідати дійсності, - запевняють у контролюючих органах Львова. Експерти також мають великі сумніви в тому, що "Набережний Квартал" зможе і надалі збирати гроші на будівництво повітряних фортець.

"Якщо зважити, що Департамент ДАБІ у Львівській області скасував відразу 10 декларацій про початок виконання будівельних робіт, то об`єкти навряд чи будуть збудовані взагалі", - вважає вiце-президент Міжнародної асоціації нерухомості Олександр Бондаренко".

Статті до теми:

"Набережний квартал": кому і навіщо вигідно "мочити" будівельну сенсацію Рівного

Сесія Рівнеради не виділила землю "Ріверсайду"

Будівельний "бєспрєдєл" по-рівненськи: «Ріверсайд» будується, ігноруючи суд та міліцію





На правах реклами