Ми у Facebook
18.11.2014, 17:35

Аферисти у Рівному: міський голова застерігає

"В кінці минулого тижня до мене дійшла інформація, що у місті Рівному по багатьох будинках ходять люди, які пропонують мешканцям здати кошти на утеплення їхніх помешкань. Мовляв, вони разом з владою міста будуть проводити відповідні роботи", - каже міський голова Рівного Володимир Хомко.
"Ми нікого не уповноважували збирати кошти чи утеплювати будинки, - запевняє міський голова Рівного. - У нас дійсно є програма, за якою мешканці можуть профінансувати утеплення своїх будинків в пропорції 50 на 50%. Відповідно до цього ми можемо встановити тепловий лічильник з регулятором і утеплити будинок, але ініціатива може виходити лише від самих мешканців і справу треба мати лише з тими, хто справді представляє міську владу, а не з не відомими нікому аферистами".

Ті, хто хоче взяти участь у програмі „50 на 50”, мають обрати особу, яка б представляла будинок і звернутися в управління житлово-комунального господарства міста за телефоном 26-66-26 або особисто на сайт www.khomko.rv.ua в рубрику „Інтернет-приймальня”. Також можна звернутися на гарячу лінію міськвиконкому 15-53, зазначив Володимир Хомко.

До теми:

Рівне: як утеплюють будинок на Відінській

У Рівному стіни будинків утеплюють ззовні

У Рівному патріотично утеплюють будинки [СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ]

Ілюстративне фото наданане відділом інформаційно-аналітичного забезпечення Рівненського міськвиконкому





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ