Ми у Facebook
18.11.2014, 23:37

Біля Рівного воїнам АТО виділили 27 земельних ділянок

У Квасилові Рівненського району всім воякам АТО дали земельні ділянки. 27 ділянок виділили майже у центрі селища.
За часів СРСР у Квасилові, що під Рівним, мали збудувати районну лікарню. Землю відвели, проте будівництво так і не розпочали. Селищна рада планувала і продати цю ділянку під котеджне містечко, і виділяти для селян, проте не складалося. Втім, цьому тепер раді. Бо змогли територію поділити між учасниками АТО.

Дмитро Крет, голова Квасилівської селищної ради, розповів rivnepost.rv.ua:

- З 1991 року землю у Квасилові під забудову не виділяли. Пов’язано це із тим, що селище — промислове, тож земельних ділянок не було. Але для учасників АТО, як і обіцяли, землю таки знайшли. Вирішили віддати їм територію, де мали збудувати районну лікарню. На кожного дісталося по 9-10 соток, всі різної конфігурації. Ми підключили проектувальників, зробили карту, документацію, а сьогодні вже роздали ділянки. Самі вояки чи їх рідні могли побачити, де буде їхня земля, вже на схемі.

У Квасилові 27 чоловіків беруть участь в АТО: 21-го мобілізували, шестеро — військові. Дали земельну ділянку також дочці загиблого «горинівця» Олександра Суліцького. До родин військових звернулися самі, аби вони підготували документи. Хто воює із Квасилова, добре знаємо, бо допомагали купувати їм амуніцію. Раді, що і з землею допомогли.

Статті до теми:

Героям АТО з Рівного виділять земельні ділянки [КАРТА]

Ділянки для учасників АТО у Рівному [CХЕМА ГЕНПЛАНУ, ФОТО]

На Рівненщині учасники АТО погрожують повстанням через землю [ВІДЕО]





На правах реклами