Ми у Facebook
20.11.2014, 14:07

Правоохоронці з Дубровиці здали кров для військових АТО

На днях з ініціативи начальника райвідділу Сергія Родзіна була проведена благодійна акція «Кров для військових АТО», під час якої місцеві міліціонери здали кров для постраждалих у бойових діях.
До пункту здачі крові у місцеву лікарню прийшли понад 20 міліціонерів, щоб врятувати життя наших захисників. Керівник підрозділу Сергій Родзін та його заступники Володимир Коркош і Олег Сидоришин власним прикладом показали, як кожна людина може допомогти врятувати життя. Разом з ними донорами стали ще 17 працівників правоохоронних органів, які здали загалом понад сім літрів крові.

Побачивши відразу таку кількість людей у формі, медики, безумовно, були здивовані та приємно вражені, дякували правоохоронцям за людяність та розуміння чужих страждань.
Правоохоронці кажуть, нічого особливого у їх вчинку не було.

Допомога тим хто її потребує є ознакою людяного суспільства, частиною якого є кожен громадянин нашої держави. Співробітники Дубровицького районного відділу міліції сподіваються, що їхній вчинок стане у нагоді потребуючим пораненим під час виконання бойових дій в зоні антитерористичної операції.

За інформацією Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області

Див. також:

Рівненські ковалі кують буржуйки для військових АТО

Рівне: батальйон "Горинь" матиме представників у Рівнераді





На правах реклами