Ми у Facebook
21.11.2014, 14:15

Журналісти разом з ДАІ Рівного виявляли порушників

У рамках проведення профілактичних заходів «Номерний знак», який триваює на території області, працівники ДАІ Рівненщини спільно з журналістами місцевих телеканалів провели спільний рейд.
Як повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, зупиняючи автівки, інспектори ДАІ нагадували водіям, що відповідно до чинних Правил дорожнього руху забороняється змінювати розміри, форму, позначення, колір і розміщення номерних знаків, наносити на них додаткові позначення, або закривати їх, вони повинні бути чистими і достатньо освітленими.

Однак, зважаючи на складні погодні умови, а саме налипання мокрого снігу, інспектори ДАІ обмежувалися лише попередженнями відносно водіїв-порушників.

Державтоінспекція Рівненщини нагадує, що згідно законодавства України, за вищевказані порушення передбачено штраф у розмірі від 170 до 255 гривень (ч. 6. ст. 121 КУпАП ). У випадку повторного вчинення порушення протягом року передбачається штраф у розмірі від 255 до 510 гривень, або громадські роботи терміном від 30 до 40 годин з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого.

Див.також:

Рівне: щоб встановити світлофор на перехресті, де гинуть люди, потрібно 150 тисяч

Рівненщина: на вулиці - сніг, а люди без опалення





На правах реклами