Ми у Facebook
22.11.2014, 15:00

Рівнянка здобула ідеальні форми за 3 місяці

90 днів тому рівнянка Таня Бобрікова сама собі не подобалася. Важила 78 кілограмів при зрості 177 сантиметрів. Друга стадія целюліту, розтяжки. Біологічний вік тіла – 49 років. Ніякого особистого життя. За три місяці Тетяна змінилася кардинально.
Бобрікова зважилася на експеримент і дала собі лише три місяці, щоб привести себе до ладу і стати ідеальною. Стала пробувати на собі модні поради зі ЗМІ та інтернету. Прочитала 213 журналів, зробила 594 вирізки, а це 1057 рад, з яких 612 – обман. Спробувала шість дієт, сходила на шість невдалих побачень і обзавелася 16 новими корисними звичками.



Тепер Таня важить 67 кілограмів. Але при цьому у неї лише 500 грамів зайвого жиру. Талія – 67 сантиметрів, а стегна – 95 сантиметрів.

За допомогою лазерної шліфовки розтяжки стали практично непомітними. А завдяки душу Шарко друга стадія целюліту перейшла в першу. Заняття спортом підтягнули тіло, зміцнили м’язи. Тепер Танін біологічний вік – 20 років! Ще одне величезне досягнення – дівчина кинула курити і повністю змінила свій стиль. В її гардеробі тепер не розтягнуті футболки та джинси, а жіночні та елегантні сукні та спідниці.








На правах реклами