Ми у Facebook
30.11.2014, 14:20

"Х-фактор 5": відразу двоє учасників залишили проект [+Відео]

У суботу, 29 листопада, на телепроекті «Х-фактор-5» дев’ять найкращих вокалістів України виконали відомі хіти під живий акомпанемент оркестру.
Новина про те, що на сцені в прямому ефірі доведеться співати з оркестром, учасники проекту прийняли з радістю. Наприклад, Владислав Павлюк вважає, що співати з оркестром набагато легше, розповідає rivnist.in.ua.

«Оркестр завжди тебе підтримає, доповнить і прикрасить. Великий плюс у тому, що в момент співу з оркестром дуже багато музичних талантів збирається воєдино і спрямовує свою енергію і працю в той чи інший твір. Таким чином, вражень від такого дійства набагато більше, ніж від простої фонограми», — розповів хлопець. Солідарна з Владом і Олеся Матакова. Вона вважає, що живий оркестр — це божевільна енергетика: «Ти зовсім по-іншому відчуваєш себе на сцені. Це неймовірні емоції і відчуття».

За доброю традицією більше всіх вокалістів критикував Сергій Сосєдов. Приміром, у виступі Олесі Матакової йому не вистачило фарб: «Не було викиду щастя від ночі кохання, не було яскравих емоцій, але голос звучав прекрасно». Слабким йому здався і виступ Валерії Симулик, яка не змогла зрозуміти пісню і донести до глядача її сенс.



А ось до виступу Ірини Василенко причепитися не зміг ніхто. Судді висловили думку, що Іра — справжній артист, якому підвладні будь-які сценічні випробування.



Приємно здивував суддівську четвірку також Дмитро Бабак, який виконав Les Moulins de mon coeur. «Ось які пісні тобі треба співати. Ти прекрасно співаєш пісні про кохання. Саме ти — перший романтик на проекті», — прокоментував виступ хлопця Ваня Дорн.



На цьому тижні правила голосування трохи змінилися: замість одного вокаліста додому глядачі відправили відразу двох. Першою проект залишила підопічна Івана Дорна Санта Данелевіча, яка набрала найменшу кількість глядацьких голосів.

А між Олесею Матаковою і Владом Ульяничем відбулася боротьба за життя на проекті. Після сольного виступу вокалістів глядачі вирішили залишити на проекті «Х-фактор-5» Олесю. Для Влада Улянича 29 листопада став останнім днем у проекті «Х-фактор».



До теми:

Названо ім'я переможця шоу "Х-фактор 4" [Фото+Відео]

Хлопець з Волині переміг у польському Х-факторі





На правах реклами