Ми у Facebook
01.12.2014, 22:10

У нардепа від Рівненщини народилась донечка

Для Сергія Євтушка останній місяць став по-особливому пам'ятним - мало того, що став народним депутатом, так ще й три дні народження в одній сім'ї за один місяць!
"Такий насичений подіями нинішній 2014 рік! Насичений і для моєї родини. Щойно подзвонили, що мені дружина народила донечку!!! Неймовірно багато емоцій, приємних відчуттів!!! Дякую Богові за все!!!!!!" - не стримує емоцій Сергій Євтушок на своїй сторінці у Фейсбук.

41-річний Сергій Євтушок обраний народним депутатом України в одномандатному виборчому окрузі № 156 (Березнівський, Костопільський та Сарненський район). Висуванець ВО "Батьківщина", він у напруженій боротьбі переміг першого заступника голови Рівненської облради Олександра Данильчука, який був кандидатом від "Блоку Петра Порошенка". Донедавна працював головою Сарненської райдержадміністрації, до того був міським головою Сарн.

Листопад 2014 року справді став для Сергія Євтушка особливо пам'ятним - мало того, що саме цього місяця святкує день народження і сам новообраний нардеп, і його дружина Юлія, так ще й саме в листопаді Сергій Євтушок отримав посвідчення народного депутата. Ну, а перший день грудня приніс у сім'ю нардепа радісну звістку про поповнення.

Сергій Євтушок із дружиною Юлією. Обоє з'явились на світ у листопаді
Сергій Євтушок із дружиною Юлією. Обоє з'явились на світ у листопаді


OGO.ua вітає Сергія Євтушка з щасливою подією в сім'ї і бажає, щоб малеча росла здоровою і разом з мамою надихала новообраного нардепа на добрі і корисні справи для громади Рівненщини!

До теми:

Вітання з Днем Ангела: вірші та смс

Короткі тости до Дня народження






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ