Ми у Facebook
19.12.2014, 17:45

Рівне: газовики зібрали гроші для військових

До Дня святого Миколая працівники ПАТ «Рівнегаз» зібрали 52 тисячі гривень адресної допомоги для колег, які мобілізовані до зони АТО.
На зборах профспілкового комітету газовики вирішили надати допомогу колегам, які знаходяться в зоні АТО, та тим працівникам, чиї родичі захищають суверенність України. Окрім цього кошти направили для фінансування лікування пораненого працівника Клеванської газової дільниці, який повернувся із зони бойових дій.

Як повідомила фахівець із зв'язків з громадськістю та пресою ПАТ "Рівнегаз" Вікторія Левчук, рівненські газовики не вперше допомагають бійцям, які сьогодні відстоюють українську державність. Так, у травні працівники товариства перерахували на підтримку української армії свій одноденний заробіток у сумі 106 335 гривень. Також ПАТ «Рівнегаз» надав у розпорядження військовим, які перебувають у зоні АТО, два автомобілі та екскаватор. Шість тисяч гривень виділили газовики на бронювання автомобіля КАМАЗ, який доставляє снаряди українським військовослужбовцям. Для п’яти мобілізованих колег рівнегазівці допомогли придбати бронежилети та військове спорядження.

Загалом упродовж 2014 року працівники ПАТ «Рівнегаз» та профспілковий комітет надали допомогу військовим на суму майже 260 тисяч гривень.

До теми:

На Рівненщині проходять заняття з бойової підготовки

Рівненські школярі підготували подарунки на Миколая для бійців АТО

Рівненщина: психологи допомагають військовослужбовцям





На правах реклами