Ми у Facebook
20.12.2014, 18:35

На Рівненщині задушили пенсіонера

Тіло 71-річного Василя у будинку дачного масиву села Нова Українка Рівненського району виявив племінник, 40-річний рівнянин Микола. Чоловік забив на сполох і навідався до дядька, адже востаннє спілкувався з ним по телефону ще 30 листопада.
Микола відразу повідомив до міліції. Чоловік занепокоївся, бо на тілі дядька були сліди тілесних ушкоджень та з невідомих причин відсутнє світло.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Тіло пенсіонера оглянув експерт судово-медичної експертизи. Під час зовнішнього огляду стало відомо, що у чоловіка рана нижньої губи та садна потиличної ділянки.

— Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — зазначає начальник Рівненського райвідділу Ігор Денисюк. — Тіло чоловіка було направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи. Наразі відомо, що попередньою причиною смерті пенсіонера є механічна асфіксія, втім достеменно стане відомо про причину смерті після низки вже призначених експертиз.

На даний час силами оперативників карного розшуку, служби дільничних інспекторів міліції та слідчих проводяться всі необхідні слідчі та оперативно-розшукові заходи з метою встановлення особи зловмисника.

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

Статті по темі:

Луцька міліція розкрила вбивство чоловіка, трупу якого відтяли голову [ВІДЕО]

Рівне: міліція розкрила резонансне подвійне вбивство батька та бабці

Рівненщина: жінка отруїлась бензолом





На правах реклами