Ми у Facebook
21.12.2014, 13:15

У Рівному провели хресну ходу проти електронного квитка у громадському транспорті

У такий спосіб кілька десятків прихильників УПЦ Московського патріархату зреагували на рішення Рівненської міської ради підписати угоду з корейською фірмою про запровадження єдиного електронного квитка для проїзду в громадському транспорті Рівного.
19 грудня декілька десятків людей, здебільше старшого віку, з хрестами, хоругвами та плакатами "Ні - електронному квитку" взяли участь у хресній ході в центрі Рівного.

Учасниками дійства стали прихожани Свято-Воскресенського собору Української православної церкви – Московського Патріархату.

Депутат Рівненської обласної ради Сергій Штурхецький, на своїй сторінці у Фейсбук прокоментував подію "за гарячими слідами" так:




Нагадаємо, що 13 грудня у Рівному було підписано угоду між представниками корейської компанії "MST Global inc." та Рівненською міською радою відносно запровадження єдиного електронного квитка у громадському транспорті міста.

- Відповідно до цієї угоди, Рівне на вигідних для себе умовах отримає до $15 мільйонів доларів інвестицій на розвиток системи електронного квитка і придбання нових тролейбусів та автобусів, - розповів міський голова Рівного Володимир Хомко.

До теми:

Єдиний квток у Рівному: текст угоди

Рівнерада підтримала введення єдиного квитка

ВІДЕО: Як депутати Рівнеради голосували за єдиний квиток

Єдиному квитку в Рівному бути: міська рада підписала договір з корейцями

Фото з сайту vse.rv.ua





На правах реклами