Ми у Facebook
25.12.2014, 13:19

«Моя кава»: знайомтесь з учасницями конкурсу!

Холодного зимового ранку приємно прокинутися і випити чашечку запашної кави. Ми запропонували усім, хто починає ранок саме так, взяти участь у фотоконкурсі. А якщо ввечері з приємними людьми ви теж п'єте каву, то ми прагнули побачити і це! Знайомтесь з чарівними учасницями конкурсу.
Євгенія Єремейчук

Активний стиль та ритм життя змушує мене випивати час від часу чашечку кави. Вона тонізує, бадьорить, але навіть не це найголовніше – за кавою так приємно спілкуватися!



Віра Миронюк

Завжди приємно посидіти в теплій дружній атмосфері, а ще приємніше це робти за чашечкою запашної кави. Особисто я люблю каву з молоком, адже саме така кава має особливий ніжний та приємний смак.



Тетяна Лихочвор

Мій робочий день починається з чашечки кави. Було б дивно, якби так не було, адже зовсім поряд з офісом, де працюю, знаходиться невеличка кав’ярня. Приємно пити каву і слідкувати за тим, як кожен з своїми думками заходить, бере склянку та виходить чи залишається наодинці з думками.
Для мене кава – це особливий напій, у ньому бадьорість та смак, а ще більше - цікавих спогадів…





Олена Рубель

Моя кава - це мій друг. Я не п’ю каву для тонусу, чи бадьорості. Я п’ю каву, бо люблю її. Люблю смак, аромат, люблю відчуття насолоди, яке дарує цей напій. Чому не існує парфумів із запахом кави? Адже аромат хорошої, свіжомеленої кави запросто може виступити основою для створення нових вишуканих парфумів.

Кава мені приносить задоволення, знімає напругу після тяжкого робочого дня. Жодні аргументи щодо шкідливості кави не відіграють для мене важливої ролі, адже насолоджуватись цим напоєм можна без надміри.
Сподіваюсь, моя любов до кави не мине з часом, і я щораз отримуватиму задоволення від запашної щойно завареної чашечки кави.



Люба Лошкарьова

- Любов до кави в мене хронічна і, напевно, пожиттєва. А почалася вона десь років із шістнадцяти. Саме тоді в кавʼярні я вперше замовила запашну арабіку із цукром та вершками. Незвичний смак сподобався! А коли, після випитої невеликої філіжанки, відчула приплив енергії, то зрозуміла, що кава – це моє, це надовго… 

Зазвичай полюбляю смакувати цим напоєм зранку у товаристві приємних людей, це допомагає створити гарний настрій, адже можна поговорити на різні теми, поділися потрібними порадами. Взимку мені подобається пити чорну каву з лимоном, або помаранчевою скоринкою, і щоб горнятко було із прозорого скла.

А от під час відпочинку на морі влітку – кава чорна з вершками або латте– щоденний незамінний вранішній ритуал.

Отже, для мене кава – не просто напій, а стиль життя. Це не модний атрибут, а справжня «подруга», яка не зраджує, а розраджує, допомагає почуватися енергійною.



Той, хто набере найбільшу кількість перепостів у соціальних мережах отримає сертифсертифікат на 50 грн від кав’ярні "Кавові мешти"”. А учасники, які займуть 2 та 3 місця отримають сертифікати на 100 та 50 грн відповіднго, від того ж закладу. За перемогу у номінації вибір OGO.ua учасник отримає можливіть стати героєм програми "Ранкова кава" з Ольгою Данилюк.



А головна переможниця отримає ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ від "VASANTA-SPA" на суму 400грн (на SPA-послугу "ШОКОЛАДНЕ ОБГОРТУВАННЯ" та "Fish-spa")



Завітати до салону "VASANTA-SPA" можна за адресою: Рівне, вул.Княгині Ольги, 4а. Тел.: (0362) 43-85-31, (093) 506-33-54, (050) 916-50-48


З нетерпінням чекаємо на ваші фото і бажаємо перемоги!


Конкурс від OGO.ua - "Моя кава"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ