Ми у Facebook
25.12.2014, 18:30

Міська влада Рівного нагородила переможців спортивних змагань

Серед учасників міських спартакіад було визначено сім команд-переможців. Їх нагородили кубками та призами.
У Рівному кожний другий школяр звільнений від занять фізкультурою, констатують чиновники. Спартакіада - одна з можливостей змінити цю статистику.

- Метою цієї спартакіади є залучення широких верств населення до спорту. Тобто в основі професійного спорту є масовий спорт. І другий етап - це відбір спортсменів на всеукраїнські та обласні змагання, - розповідає начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівного Сергій Шевчук.

28-ма школа Рівного впродовж більш ніж двадцяти років участі в міській спартакіаді всього раз не спромоглась стати чемпіоном, пригадує її директор. Але сьогодні він традиційно поповнить колекцію перемог ще одним кубком.

- Не стало менш цікаво. Це друга сходинка після першості школи до того, щоб брати участь у всеукраїнських іграх. Наприклад, наші баскетбольні команди - постійні переможці або призери на чемпіонаті України, бронзові призери Європи серед дівчат-школярів, - ділиться директор ЗОШ №28 Іван Віднічук.

Спартакіада Рівного тривала впродовж року і за цей час її учасниками стали понад дві тисячі міських фізкультурників. Змагалися вони у різних групах. Традиційно найзапеклішою була боротьба серед підприємств, організацій та університетів. Тут перемога дісталася "водникам".



Чиновники звітують: попри скруту, цьогоріч спортивну галузь вдалося профінансувати, як ніколи щедро. Зокрема, за 1 мільйон гривень замінили підлогу у спорткомплексі на Фабричній, побудували кілька майданчиків і здали в експлуатацію нове приміщення шахового клубу.




За матеріалами khomko.rv.ua.

Статті до теми:

У Рівному відкрили дошку-барельєф В'ячеславу Чорноволу

Жителі Рівненщини - найбідніші в Україні

Яким був 2014 рік для Рівного: коментар міського голови





На правах реклами