Ми у Facebook
27.12.2014, 09:49

Рівненська міліція готова до наслідків новорічних свят

Правоохоронці Рівненщини в очікуванні новорічних свят працюють у підсиленому режимі.
Наразі реалізовуються заходи, які спрямовані на виявлення та припинення фактів реалізації несертифікованої та простроченої піротехнічної продукції, а також фактів продажу крадених ялинок.

Як повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України в Рівненській області, важко уявити новорічну ніч без салютів та феєрверків. Проте саме вони найчастіше стають причиною нещасних випадків. Правоохоронці радять утриматися від використання піротехнічних засобів на новорічні свята, до закінчення антитерористичної операції на Сході країни. Слід відмовитися і від використання піротехніки, купленої на стихійних ринках. Купуючи піротехнічні засоби, вимагайте сертифікат та інструкцію з використання. Звертайте увагу на термін придатності. Пам’ятайте, що неякісна продукція не може гарантувати безпеки вашого життя та здоров’я.

Купуючи ялини у підприємців, звертайте увагу на відповідне маркування хвойних, адже з 2009 року усі дерева, призначені для продажу, мають пластикову бирку зі штрих-кодом. Ціль такого маркування — максимальне забезпечення реалізації новорічних дерев законним шляхом.

Правоохоронці Рівненщини бажають усім жителям області гарних свят і закликають не купувати ялинки, котрі не мають відповідного маркування, аби не мати проблем із законом.

Див. також:

Рівненщина: в ДТП загинув 21-річний мотоцикліст


Рівненщина: у ДТП загинув велосипедист

Увага! Допоможіть знайти рівнянина, якого розшукують за скоєння злочинів [+Фото]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ