Ми у Facebook
27.12.2014, 18:35

Італійські канікули рівнян Едуарда Хитрого та Ірини Раєвської [+Фото]

Відомий рівненський фотохудожник Едуард Хитрий і провідний пекурар-стиліст нашого міста Ірина Раєвська днями повернулися з подорожі до Італії. Своїми враженнями Едуард поділився з читачами “ВІТАЄМО!” та сайту OGO.ua.
- Ми з Іриною як люди творчі маємо доволі щільний графік, і подорожуємо здебільшого поєднуючи це з роботою — виходить і приємне, і корисне разом. Здебільшого це участь у різноманітних міжнародних чемпіонатах з перукарського мистецтва або тренуваннях, які їм передують. Зокрема, останнім часом у такий спосіб відвідали Польщу та Словаччину. А цього разу — вирушили на світовий Чемпіонат з перукарського мистецтва, який проходив у Італії.



Зупинились у невеличкому старовинному місті Паестум, що на західному узбережжі Середземного моря. Погода була доволі теплою, +23-26, але достатньо вітряною. Два дні зайняла власне участь у чемпіонаті, а ще чотири — мали вільний час.

Перевага нашої подорожі була в тому, що їздили не туристичним маршрутом, а планували все самі. Відтак, мали можливість побачити життя Італії зсередини.



Вразило, що в центрі цього дуже доглянутого, спокійного і затишного містечка досить значну площу — можна сказати, як ще один невеликий населений пункт — займають руїни старовинного міста. У центрі його — два храми, Аполлона і Венери. Блукати там можна цілий день, що ми, власне, і зробили. Звісно, вдалося й трішки відпочити на узбережжі моря — цікаво, що вілла, яку ми орендували, хоча і знаходилась у 200 метрах від узбережжя, проте, між нею і пляжем — густа стіна дерев, тобто до моря доводилось іти через ліс. Орендували авто, тож вдалося не лише поблукати старовинними руїнами, а й трохи проїхатись узбережжям, зокрема, завітати до Неаполя.



...Ну, а чемпіонат теж пройшов вдало — Ірина, єдина представниця Рівного і одна з трьох українок на цих міжнародних змаганнях, виборола відразу два призових місця. Так що вийшло справді — приємне з корисним!

Статті до теми:


У Рівному вийшов зимовий номер журналу "ВІТАЄМО!"



Рівнянка виграла титул «Міс-Київ 2014» [+Фото]



ФОТО - Міський голова Рівного побавився з левеням


Редактор рівненського журналу "ВІТАЄМО!" Ольга Данилюк - про секрети кави





На правах реклами