Рівненщина: заборгованість по заробітній платі - більше 9 мільйонів
- Найбільшу питому вагу серед цього показнику займає місто Рівне. І найбільше коштів заробітної плати заборгували працівникам Авторемзаводу, - говорить перший заступник голови Рівненської ОДА Юрій Приварський.
Водночас чиновники пояснюють, що сподіваються виправити цю ситуацію вже у наступаючому 2015.
Статті до теми:
Рівненщина: хто отримає 5 мільйонів на ремонт вулиць у Дубні та Здолбунові
Депутати Рівненської облради вимагають відновити роботу цукрових заводів

Рівненський авторемзавод, борги, Рівненщина, заробітна плата, борг
Як зберегти свіжість хліба надовго

Свіжоспечений хліб із рум’яною скоринкою та ніжною, м’якою м’якушкою — справжня гастрономічна розкіш. Білий, житній чи зерновий — кожен має своїх поціновувачів. Та скільки разів ми стикалися з розчаруванням, коли вже наступного дня хліб ставав твердим і сухим?
переглядів: 368
П’ять простих налаштувань, які допоможуть смартфону працювати довше

Ми живемо в епоху, коли смартфон — не просто засіб зв’язку, а особистий помічник, навігатор, розважальний центр і навіть кишеньковий офіс.
переглядів: 366
Як розписати писанку: інструменти, техніка, орнамент

Розпис писанки — це не просто творчий процес. Це глибоке занурення у власне "я", спосіб осмислення світу і форма збереження культурної спадщини. Писанка — це не лише великодній символ, а живий код української нації, в якому переплітаються естетика, духовність і історична пам’ять.
переглядів: 361
Компенсація для роботодавців: як отримати підтримку за працевлаштування молоді

Роботодавці в Україні мають можливість отримати фінансову компенсацію за працевлаштування молодих фахівців. Про це повідомляє Державна служба зайнятості. Ініціатива спрямована на підтримку бізнесу та створення додаткових можливостей для молоді, яка лише починає свій професійний шлях.
переглядів: 402
Як перевірити масло вдома: кілька простих рецептів

Вершкове масло — постійний гість на кухні багатьох українських родин. Його цінують не лише за універсальність у приготуванні страв, а й за поживні властивості.
переглядів: 283