Ми у Facebook
30.12.2014, 18:45

Зірка серіалу «Величне століття» народила хлопчика [+Фото]

Турецька актриса Пелін Карахан, яка виконала роль Міхрімах Султан, дорослої дочки Роксолани - Хюррем Султан у найбільш успішному телепроекті 2013-2014 років, народила первістка. Зірка стала мамою, як і планувалось, за кілька днів до Нового року.
Молода матуся і її чоловік, Бедрі Гюнтай, заздалегідь визначилися з ім'ям малюка. Його назвали Алі. Напередодні пологів актриса поділилася фото в соціальних мережах, де вона тримає табличку з ім'ям майбутньої дитини, повідомляють фан-сторінки серіалу в соцмережах.



Новина про те, що Пелін Карахан вагітна, з'явилася ще в червні цього року, одразу ж після весілля. Батько майбутньої дитини, бізнесмен Бедрі Гюнтай, був на сьомому небі від щастя, дізнавшись цю новину.



У момент народження дитини Бедрі сильно нервував. Взявши дитину на руки, молодий тато не зміг стримати емоції і розплакався. Пологи прийшли добре. Вага новонародженого Алі - 3 кг 560 г, зріст 49 см.



Зірка серіалу «Величне століття» Мерве Болугур (Нурбану Султан) провідала Пелін у пологовому будинку і привітала молоду сім'ю з поповненням. «Чарівний, Машаллах, дуже красивий малюк. Трохи схожий на Бедрі (батька). Вони неймовірно щасливі! І я розчулилася, це прекрасне почуття,» - сказала Мерве.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Зірка серіалу «Величне століття» скоро народить хлопчика +ФОТО
Турецькому красеню Балі Бею - 30 років [Фото+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ