Ми у Facebook
31.12.2014, 09:00

Директор підприємства "Рівне-Інжинірінг" Іван Дідула: про будівництво знає все

Приватне підприємство "Рівне-Інжиніринг" зарекомендувало себе як лідер у наданні послуг у сфері містобудування. Саме тут можна вирішити всі питання комплексно та згідно з чинним законодавством України.
Головна ідея створення підприємства "Рівне-Інжиніринг" – надання всебічних послуг суб’єктам будівництва від задуму до оформлення права власності на збудоване нерухоме майно.

– Ми намагаємося вирішити всі питання замовника комплексно. Займаємося і проектуванням, і інструментальним обстеженням будівель та споруд, проектами виконання робіт, технічним наглядом за будівництвом, проводимо технічну інвентаризацію та готуємо документи для прийняття об’єкта в експлуатацію. Тим самим людина отримує повний пакет послуг і найголовніше – з чітким виконанням вимог чинного законодавства, – розповідає директор "Рівне-Інжиніринг" Іван ДІДУЛА.

26 жовтня 2014 року "Рівне-Інжиніринг" відзначило річницю свого заснування. За цей час підприємство розширилося не тільки за площею кабінетів, а й за кількістю працівників. Створювати робочі місця у важкий для країни час – дуже складно, але "Рівне-Інжиніринг" дає роботу молодим спеціалістам та збирає на фірмі працівників зі значним досвідом роботи. Крім того, для підвищення кваліфікації працівники постійно беруть участь у різних семінарах та навчаннях, які проводяться в Україні, що допомагає слідкувати за всіма інноваціями у сфері будівництва. На сьогодні працівники підприємства мають вісім кваліфікаційних сертифікатів у різних галузях містобудування.

Запорукою стабільного розвитку є також гнучка цінова політика підприємства – ціни на основні роботи та послуги є незмінними з 2013 року.

"Рівне-Інжиніринг" єдине підприємство у сфері інжинірингу на офіційному сайті якого можна переглянути перелік послуг, які надаються безкоштовно. Крім того, фахівці "Рівне-Інжиніринг" майже щодня надають безоплатні консультації замовникам з усього західного регіону України. Що цікаво, на сайті підприємства є рубрика місцевого осередку "Гільдії інженерів технічного нагляду", де можна дізнатися про головні події та новини галузі.

Розуміючи важливість збільшення сучасної приладово-інструментальної бази, підприємство постійно поповнює арсенал технічних засобів, а що найголовніше, атестоване на проведення неруйнівних методів контролю якості будівельних робіт та визначення міцнісних характеристик будівельних матеріалів та виробів.

Піклуючись про своїх працівників, на фірмі кожного працюючого забезпечили відповідним спецодягом та спецвзуттям, засобами індивідуального захисту. Адже на будівельному об'єкті важливо робити все не просто точно, а й з дотриманням правил охорони праці та техніки безпеки.

Про плани на 2015 рік Іван Дідула говорить із вірою у краще:
– Нам хотілося б, щоб наступного року всі працівники наших структурних підрозділів пройшли навчання та отримали відповідні кваліфікаційні сертифікати. Також ставимо перед собою технологічно складні завдання. Серед них – перехід у проектуванні об'єктів архітектури на єврокоди (європейські будівельні норми), що стане новим рівнем розвитку галузі.

Адреса ПП “Рівне-Інжиніринг”:
м.Рівне, вул.Тиха, 7, оф. 1, 7, 8
тел./факс: (0362) 63-31-26, тел. 067-608-5305
e-mail: ivandidula@gmail.com
сайт: www.didula.rv.ua


До теми:

"Ранкова кава": професійні послуги для рівнян у сфері будівництва від Івана Дідули [+Відео]

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини

2011: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами