Ми у Facebook
31.12.2014, 12:00

Питна та мінеральна води року в Рівному: “Маломидська” – з турботою про клієнта

Вже давно нікого не здивуєш кількістю та оригінальністю різноманітної мінеральної та питної води, що просто ломлять прилавки супермаркетів. Та наш мудрий народ серед цього різноманіття товару вибирає питну воду, бо знає, що саме вона – основа нашого здоров’я.
Це вона втамовує спрагу у спекотний день, і це на ній ми готуємо свої улюблені страви. Тому з безлічі легковловимих смаків, якими вирізняється кожна вода, "Маломидська оригінальна" буде чи не найкращою. Питна вода є м’якою, має джерельний смак та володіє унікальною біоенергетикою, а також додатково оброблена методом 4-ступеневої очистки. "Маломидська оригінальна" досліджена Інститутом гігієни та медичної екології імені Марзеєва Академії медичних наук України.

Завдяки збалансованому складу необхідних мінералів та мікроелементів, а також відсутності консервантів, питна вода "Маломидська оригінальна" підходить для людей будь-якого віку.

"У своїй роботі ми на перше місце ставимо клієнта. Наша мета – якнайкраще задовольнити потреби споживачів. Кожен клієнт є для нас дуже дорогим, тому ми викладаємося на всі 100%, щоб усі були задоволені" – запевняє директор ТОВ "Завод мінеральної води "Маломидська" Леонід ВОЛОШИН.

Товариство забезпечує найвищу якість сервісу та обслуговування. За детальнішою інформацією звертайтеся за телефонами: (0362) 63-43-30, (096) 541-22-14, (067) 364-04-60.

До теми:

Питна та мінеральна води року: "Маломидська"

Вибір "ОГО" Леонід ВОЛОШИН: "Маломидська" вода — основа нашого здоров’я!"

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами