Ми у Facebook
31.12.2014, 20:30

Рівне: за вигуки "Слава Путіну!" - штраф 50 гривень

Штраф у півсотні гривень — таке покарання отримав прокурор з Одещини, який разом товаришем у рівненському готелі вигукував образи на адресу українців.
Рівненські міліціонери передали справу до прокуратури Одеської області. Щодо прокурора там, заявляють, проводять службову перевірку. У Рівному ж чоловіків звинуватили лише у дрібному хуліганстві в громадському місці. Подейкували, якби за справу взялася СБУ, покарання було б більшим, ніж 50 гривень, проте у словах та вчинках одеситів проявів сепаратизму чи небезпеки інтересам держави на Відінській (саме там розташоване управління СБУ в Рівненській області - ред.) не побачили.

Нагадаємо, що двоє п'яних одеситів, один з яких виявився прокурором, у п'ятницю в готелі "Форсаж" на вулиці Князя Володимира у Рівному гучно прославляли російського президента, закликали до сепаратизму, а також викрикували: "Ви, бандерівці, їсте російських немовлят!". Чоловіки качалися по підлозі, лаялися, плювалися, демонстративно гасили недопалки об стіни кімнати, повідомляє rivnepost.rv.ua.

До теми:

У Рівному затримали прокурорів з Одеси, які прославляли Путіна

Прокурор у декреті вигукував у Рівному "Слава Путіну!"





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ