Ми у Facebook
06.01.2015, 21:20

На ялинку до міського голови Рівного запросили дітей учасників АТО [+Фото]

6 січня до Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру міський голова Рівного Володимир Хомко запросив на ялинку дітей, батьки яких воюють у АТО.
Татусь трирічної Вікторії (вона на руках у Снігуроньки) тепер на військовому вишколі. Він слюсар, та вже вміє вести радіоелектронну боротьбу з противником. А поки що святкує разом з донькою.

Малеча, як годиться, безтурботно гралася з клоунами, гукала Діда Мороза і Снігуроньку, просила хором, щоб ялиночка засяяла вогнями. Господар свята також вийшов до ялинки.

– Вітаю вас із Новим роком і Різдвом! – сердечно привітав маленьких своїх гостей, їхніх матусь і татусів (чимало їх приїхало у свята на чергову ротацію) Володимир Хомко. – Радію, які тут сьогодні розумні і гарні малята! Будьте і в цьому році чемними, веселими, ніколи не хворійте і добре вчіться. Але найголовніше – бажаю миру всім нам і Україні. Аби всі наші близькі повернулися й наступного року ось тут ми зустрічали Новий рік живі, здорові й усі разом.

До речі, в понеділок також була «ялинка мера». У ляльковому театрі разом із Володимиром Хомком святкувала Новий рік успішна, обдарована малеча: танцюристи, співаки, художники, спортсмени, відмінники навчання.











Джерело: 7d.rv.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ