Ми у Facebook
10.01.2015, 20:00

Чому «Фізрук» б'є рекорди

На телеканалі ICTV 16 грудня стартували нові серії найуспішнішого і найпопулярнішого комедійного серіалу 2014 року з Дмитром Нагієвим у головній ролі.
Перший сезон “Фізрука” мав приголомшливий успіх. Іронічні історії про колишнього бандита "лихих 90-х", а тепер “блатного” шкільного вчителя фізкультури Фоми одразу ж з перших кадрів зацікавили глядачів.

Серіал побив усі можливі й неможливі рейтинги на телебаченні та в інтернеті. Тому продюсери і керівництво каналу ТНТ вирішили зняти продовження. До речі, як інформує офіційний сайт Дмитра Нагієва www.m-rnagiev.ru, зараз тривають переговори про початок зйомок третього сезону (січень 2015).

Нагієв у своїх інтерв'ю не шкодує хороших слів на адресу серіалу і його команди: “Я вважаю, що це велике кіно з сильною драматургією. Назвати серіалом “Фізрук” язик не повертається. Ми знімали повний метр! 20 фільмів повного метра!”



Популярний російський актор, музикант і телеведучий Дмитро Нагієв у головній ролі – попадання “в яблучко”. Так зіграти грубого "братка" й одночасно смішного й душевного фізрука, який “живе по понятіям” і завжди намагається знайти вихід з будь-якої проблеми, міг тільки він.



Як зізнався актор в інтерв'ю журналу Lookin, погодився на головну роль одразу. “Спочатку назвали суму гонорару, а потім було читання сценарію. Перша ж сторінка ж зачепила”.

Свою роль 47-річний Нагієв називає дуже серйозною і зізнається, що вона зажадала від нього великих фізичних і психологічних зусиль, зазначає прес-служба ICTV.



Дмитро Нагієв відомий нашим глядачам як ведучий скандальної програми "Вікна", також він знявся в серіалі "Каменська" в ролі капітана міліції, в міні-серіалі "Майстер та Маргарита" в ролі Іуди, а в новому серіалі "Кухня" - у ролі самого себе, ще й власника ресторану.

До речі, Нагієв у юні роки займався боротьбою самбо, був чемпіоном СРСР серед юніорів. А ще у 80-ті він притягувався до кримінальної відповідальності за фарцювання. З армії Дмитро повернувся з переламаними ребрами й поломаним носом. Багатьох цікавить, чому актор постійне примружує око – це наслідок перенесеного паралічу лицьового нерва.

Отож, щовечора з вівторка по п'ятницю з 22.20 українських глядачів на каналі ICTV чекає одразу по дві нові серії улюбленого ситкому.

Фото зі сторінки Физрук ВКонтакте

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Живий нащадок Роксолани працює телеведучою [+Фото]
10 фактів про серіал «Нюхач» [+Фото]





На правах реклами