Ми у Facebook
12.01.2015, 09:00

Розпочалася реєстрація на участь у ЗНО 2015

У понеділок, 5 січня 2015 року, розпочалася реєстрація майбутніх абітурієнтів, які вступатимуть до вищих навчальних закладів України в 2015 році, для проходження зовнішнього незалежного оцінювання знань.
Реєстрація триватиме до 20 лютого 2015 року, інформує Центр оцінювання якості освіти.

Для реєстрації необхідно буде відкрити сторінку “Реєстрація-2015”, розміщену на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти testportal.gov.ua.

Доступ до сторінки відкритий з 00 год. 01 хв. 5 січня 2015 року.

Майбутньому абітурієнту необхідно самостійно ввести необхідні дані, роздрукувати та заповнити реєстраційну картку.

Особи, які не мають змоги зробити це самостійно, можуть звернутися до одного з пунктів реєстрації, адреси яких можна знайти на веб-сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 року пункти реєстрації працюють за місцем їхнього навчання.

Зміни до реєстраційних даних можна вносити до 1 квітня 2015, а у випадку зміни рівня складності завдань сертифікаційної роботи з української мови і літератури та математики — до 6 березня.

Після реєстрації на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти майбутній абітурієнт має самостійно надіслати реєстраційні документи до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Реєстраційні документи випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2015 року надсилаються організовано цими закладами освіти.

Інформацію про території обслуговування, закріплені за регіональними центрами, та їхні адреси можна знайти на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти за цим посиланням.

Так, Львівську, Рівненську та Волинську області обслуговує
Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти.
Поштова адреса: вул. Шевченка, 116, корп. 2, м. Львів, 79039
Телефон: (032) 242-26-60.

Особі, зареєстрованій для походження зовнішнього незалежного оцінювання, до 10 березня 2015 рекомендованим листом будуть надіслані документи, що підтверджують факт реєстрації.

Також для кожного майбутнього абітурієнта після завершення реєстрації на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої здійснюватиметься за номером Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання та PIN-кодом, указаним у ньому.

Джерело: УНН

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Вступ 2015: в РДГУ змінився перелік сертифікатів ЗНО

Школа журналістики на Рівненщині запрошує учнів 9-11 класів [ПОДАТИ ЗАЯВКУ] [Фото+Відео]

Нове у ЗНО у 2015 році

Всі учні 11 класів писатимуть ЗНО







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ