Ми у Facebook
18.01.2015, 09:00

“Грузинські традиції” у Рівному – якісні продукти за доступною ціною

Які асоціації виникають у вас, коли ви чуєте про таку країну, як Грузія? Вино, сир, гостинність, давні традиції та цікава культура, яка захоплює багатьох... Чимало людей мріють відвідати цю країну, але частинка Грузії відтепер є і у Рівному.
Зовсім нещодавно у Рівному відкрився магазин-пекарня “Грузинські традиції”, де можна придбати високоякісні грузинські продукти. Серед яких – сири, спеції, приправи, лимонади, соуси та м'ясні продукти. Нікого не залишить байдужими і традиційна грузинська випічка.

“Ми хочемо, щоб людина, яка заходить в наш магазин, відволіклася від зовнішньої метушні та проблем, поринула у теплу, дружню та приємну атмосферу”, – розповідає власник магазину Максим МОТРУК.

Тільки переступивши поріг, ви потрапляєте у привітну та затишну атмосферу. Цьому сприяє грузинська музика, яка постійно лунає в магазині, приємний аромат бринзи та гостинна посмішка людини за прилавком.

Те, що продають у магазині “Грузинські традиції” – це смачні, корисні та доступні продукти, привезені із Грузії чи приготовані за спеціальними рецептами.

А що ж такого особливого можна там придбати?

Перш за все — це надзвичайно смачні та соковиті грузинські сири з насиченим смаком. Сир ви можете підібрати на будь-яку подію. Ось, наприклад, сулугуні з зеленню або з аджикою додасть оригінального смаку до святкової вечері. Також у продажу є ще декілька видів бринзи та мацоні, є молоді та спеціально витримані сири. А ще однією родзинкою в асортименті є сирні млинці. Якщо ви не знаєте, як їх готувати, нічого страшного! У магазині вам люб’язно порадять декілька смачних рецептів, якими ви зможете здивувати ваших близьких.

Крім ароматних та смачних сирів, у “Грузинських традиціях” можна придбати й унікальні для Рівного м’ясні вироби: купати з барбарисом, грузинська ковбаса з гранатом, запечена у спеціях свинина. Усе це створюють дбайливі руки на грузинській фермі, що на Вінниччині. А от мегрельські запашні приправи, традиційні суміші з ароматних трав, класичні соуси – аджики, сацебелі, ткемалі – привезені із самої Грузії.

У нашому місті набирає популярності грузинська випічка. Магазин-пекарня “Грузинські традиці” – це одне із тих місць, де можна поласувати смачною та ситною вирічкою. Прямо в магазині можна придбати хачапурі (традиційна грузинська випічка) та кубдарі. Хачапурі означає “пурі” – хліб, “хачо” – сир, а кубдарі – пиріг з м’ясом. Якщо ж ви поспішаєте, то можете зробити замовлення по телефону і до вашого приходу смачна запашна випічка буде готова.

“Стараємося, щоб ціна була помірна, адже якісний продукт може бути доступними”, – розповідає Максим.

У магазині “Грузинські традиції” вас завжди зустрінуть гостинно, дадуть спробувати на смак продукти та навіть порадять цікаві рецепти грузинської кухні. Усіх гостей працівники магазину зустрічають з радістю та допомагають будні перетворити на свято!

Адреса фірмового магазину "Грузинські традиції": м.Рівне, вул.І.Мазепи, 30. Тел.: (098) 934-78-05

До теми:

2014: підсумки року на Рівненщині

Підсумки 2013 року для Рівного та Рівненщини

2012: підсумки року для Рівного та Рівненщини





На правах реклами