Ми у Facebook
19.01.2015, 17:30

Рівненщина: що чекає нових мобілізованих

Зараз у Рівненському обласному військкоматі тривають підготовчі роботи з проведення часткової мобілізації. До ЗСУ з Рівненщини планують призвати близько 1 000 військовозобов’язаних.
Як повідомляють на rv.gov.ua, найбільше ж потребують поповнення лави механізованих підрозділів, танкістів та артилеристів. Також затребувані фахівці протиповітряної оборони, зв’язку, ремонтники, спеціалісти радіоелектронної боротьби й техніки різних напрямків.

У ході четвертої хвилі мобілізації призвані громадяни пройдуть підготовку в декілька етапів. Перший етап – це загальновійськова підготовка для офіцерів, сержантів та солдатів. Сюди входить медична, тактична, вогнева та інженерна підготовка. Далі буде проводитися фахова підготовка за спеціальністю. Вона триватиме 26 діб. Після цього особовий склад буде направлений в підрозділи для проведення бойового злагодження терміном до 15 діб.

Офіцерський склад буде направлений для відповідної підготовки у військові навчальні заклади. Кваліфіковані солдати і сержанти направлятимуться до навчальних центрів.

Див. також:

Жінки теж підпадають під четверту хвилю мобілізації

У Рівненській області розпочалася четверта хвиля мобілізації

Чи можуть рівняни законно відмовитися від мобілізації?





На правах реклами