Ми у Facebook
19.01.2015, 19:13

Ситуація в зоні антитерористичної операції загострюється

Терористи активно стягують військову техніку і "живу" силу до донецького аеропорту і Маріуполя: українські воїни відбивають всі атаки, - спікер АТО.
"Значно зросла кількість та інтенсивність обстрілів терористами позицій сил АТО, у тому числі з житлових кварталів населених пунктів. Українські військові відбивають атаки бойовиків, завдаючи їм тяжких втрат у живій силі і техніці. Особливо напруженою залишається ситуація в районі аеропорту р .. Донецька, куди бойовики активно стягують військову техніку і "живу" силу. Також зафіксована передислокація техніки та озброєння в напрямку Маріуполя ", - розповів він.

"Крім артилерії і мінометів, терористи масово застосовували РСЗО БМ-21" Град ", нехтуючи життям місцевого населення. Так, в результаті обстрілу з установки" Град "в м. Вуглегірськ Донецької області, загинули двоє дітей - два хлопчики 7 і 16 років, а 9-річна дівчинка з важкими пораненнями доставлена в лікарню. Також обстріли терористів призвели до жертв серед мирних жителів в районі Маріїінка, Красногорівка і Дзержинськ. Також сьогодні близько 7.45 бойовики здійснили черговий артобстріл м. Дебальцеве, у центр міста потрапило близько 15-20 снарядів, поранено щонайменше 10 осіб, у тому числі 8-річна дівчинка та її мати", - додав Лисенко.

Через масовий мінометний обстріл з боку терористів з 18.00 до 19.05, тимчасово було призупинено пропуск осіб та транспортних засобів на дорожньому напрямку "Новоазовськ - Красноармійськ - Талаківка - Маріуполь".

Джерело: censor.net.ua

Статті по темі:

Як в'їхати/виїхати із зони АТО [ІНФОГРАФІКА]
У Донецькому аеропорту підстрелили кіборга з Рівного





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ