Ми у Facebook
25.01.2015, 09:05

Які щасливі прикмети допомагають студентам

25 січня - Тетянин день, неофіційне студентське свято. Багато теперішніх і колишніх рівненських студентів вірять у різні прикмети і талісмани.
Отже, щоб успішно скласти сесію, залік, написати тест (окрім, звичайно, знань і непрогуляних лекцій та семінарів), треба...

1. Напередодні іспиту чи заліку не мити волосся й не стригтися.

2. Одягти «щасливий одяг». Це може бути сукня, блузка, сорочка, старі джинси, піджак і т.п. Бажано не прати після успішного складання попереднього заліку, модуля, іспиту, тесту.

3. Деякі студентки одягають на відповідальний іспит чи захист курсової або дипломної червону білизну, деякі – еротичну.

4. Не одягати обновку на ризикований іспит чи залік. Особливо якщо приймає його непередбачуваний, надто строгий викладач, а ви не зовсім впевнені у своїх знаннях.

5. Посипати цукром заліковку чи покласти заліковку на ніч у холодильник - щоб "задобрити" чи "заморозити" гарні оцінки ))

6. Провести останню ніч перед іспитом з розгорнутим конспектом чи підручником під подушкою і з шоколадкою в ногах (вранці її обов’язково треба з`їсти, щоб знання не вислизнули).

7. Вранці перед іспитом чи заліком треба встати з лівої ноги, вимити весь брудний посуд, але ліжко не прибирати.

8. Попросити рідних та друзів:
- тримати кулаки,
- схрестити пальці,
- поцілувати вас у кінчик носа,
- обзивати вас останніми словами,
- чи просто сказати «ні пуху ні пера!».

Це можна зробити, написавши в "личку" в соцмережах.

9. Переступити поріг в аудиторію лівою ногою. При цьому краще зайти у першій п’ятірці, а заліковка має випасти з рук на підлогу.

10. Постукати по дереву.

11. На усному іспиті тягнути перший-ліпший білет лівою рукою. Праву руку зі схрещеними пальцями в цей час сховати за спиною.

12. Нікому під час сесії не показувати заліковку, щоб не позаздрили і не наврочили.





На правах реклами