Ми у Facebook
29.01.2015, 22:00

На Рівненщині посилять заходи безпеки

Щоденно координувати роботу з безпеки громадян і об'єктів інфраструктури. Таке доручення отримали голови облдержадміністрацій від Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка під час загальноукраїнської селекторної наради.
Глава Уряду дав доручення посилити охорону об’єктів загальнодержавного значення. «До таких об’єктів відносяться порти, аеропорти, об’єкти Укрзалізниці, гідротехнічні об’єкти, електростанції», - пояснив Арсеній Яценюк. Крім того, глава Кабміну дав завдання забезпечити охорону об’єктів водо-, газо-, електропостачання і місць масового скупчення людей.

Також в кожному регіоні мають бути створені мобільні групи для реагування на техногенні катастрофи. Прем’єр доручив встановити в кожній області контроль за наявністю лікарських засобів і медпрепаратів, пов’язаних з лікуванням поранень та опіків.

До того ж на селекторній нараді Прем’єр-міністр дав завдання Міністру внутрішніх справ прийняти рішення щодо збільшення вдвічі кількості патрулів по Україні. Адже, за його словами, після таких заходів у Харкові й Києві «як криміногенна ситуація, так і ситуація з терористичною загрозою суттєво зменшилася».

Статті до теми:

Рівненські військові в зоні АТО знищили танк та більше 60 бойовиків
Як у Рівному розподілятимуть землю між учасниками АТО





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ