Ми у Facebook
29.01.2015, 09:20

Правоохоронці Рівненщини працюють у посиленому режимі

На виконання рішення координаційної ради під головуванням прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та секретаря РНБО України Олександра Турчинова, наказом УМВС України у Рівненській області з 25 січня і до особливого розпорядження особовий склад ОВС краю переведено на посилений варіант несення служби.
Особливу увагу правоохоронці приділятимуть охороні об’єктів життєзабезпечення населених пунктів, зокрема нафто-, газо- та водопроводів, електростанцій, об’єктів транспортної інфраструктури, а також адміністративних приміщень органів державної влади та місцевого самоврядування і місць значного скупчення людей.

Під охорону взято 12 мостів та 35 стратегічних об’єктів, один з яких належить до об’єктів державного значення — Рівненська атомна електростанція.

— В області вдвічі збільшено кількість патрульних нарядів. Зараз для охорони громадського порядку щодня задіяно майже чотири з половиною сотні правоохоронців та понад 80 членів громадських формувань, — зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління громадської безпеки УМВС України у Рівненській області підполковник міліції Руслан Стрельбіцький.

Статті до теми:

На Рівненщині посилять заходи безпеки





На правах реклами