Ми у Facebook
31.01.2015, 15:15

День народження: для чого задувають свічки?

Чому у нас так гучно святкують "день варення" і чому бояться відзначати 40-річний ювілей? Що означає іменинний торт і яких гостей краще не запрошувати?
Колись вважалося, що у своє свято іменинник відкритий як для добрих, так і для злих духів, а тому стороння людина може стати провідником зла. Особливо в тому випадку, якщо гість не надто доброзичливий до винуватця торжества - має якісь претензії, заздрить або недолюблює.

Не надто корисні для енергетики іменинника "чергові" тости, а також нещирі побажання. Саме з цієї причини небажано запрошувати на свій день народження начальство, колег або ж сусідів тільки заради того, щоб висловити свою прихильність до них, мовляв, «образяться», «не зрозуміють», «незручно не покликати в гості».



Це можна зробити в інший день і в іншому місці. А в це свято бажано, щоб іменинника оточували лише ті люди, у яких ніколи і в думках не буде побажати чогось недоброго.

Про особливості найважливішого свята у житті кожної людини читайте на нашому сайті РУМ у статті День народження: традиції, прикмети, марновірства.

ПЕРЕЙТИ НА ПОВНУ ВЕРСІЮ САЙТУ

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

Короткі тости до Дня народження

Вітання з Днем ангела: вірші та смс

Новогодняя мода 2015: елочные шарики для… бороды





На правах реклами