Ми у Facebook
02.02.2015, 16:15

Сьогодні 71-ша річниця із дня визволення Рівного від фашистських загарбників

Сьогодні зранку у Рівному на військовому меморіалі кладовища «Дубенське» з нагоди 71-ї річниці звільнення Рівного від фашистських загарбників відбувся мітинг-реквієм та урочисте покладання вінків на Алеї Героїв.
Вже традиційно зі словом шани до присутніх звернулися представники влади та ветеранів. Після цього усіх загиблих вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до їх могил.

Станом на сьогодні у Рівному залишилось троє визволителів нашого міста. Це Віра Михайлівна Болоніна, Віра Василівна Муригіна та Андрій Костянтинович Моїсеєнко.




Одразу після урочистостей, працівники соціальних служб міста відвідали кожного визволителя та передали їм від міського голови Рівного продуктові пакети, квіти та грошову допомогу в розмірі 3000 гривень кожному.



- Ми вже рік живемо під час війни. І лише зараз оцінили, що таке мир. Бо вважалося, що це саме собою розуміється. Насправді не так. Бажаю усім ветеранам, які здобували для нас мир тоді здоров’я і того ж миру, - зазначив перед присутніми міський голова Рівного Володимир Хомко.

Статті до теми:

Скандальному "Ріверсайду" заборонили будівництво

[ur=http://ogo.ua/articles/view/2015-01-29/58757.htmll]Опитування рівнян: що робити з окупованими територіями України[/url]





На правах реклами