Ми у Facebook
01.02.2015, 12:50

Скандальному "Ріверсайду" заборонили будівництво

Апеляційний суд заборонив скандальному "Ріверсайду" будівництво на Кіквідзе, скасувавши попереднє рішення суддів.
За результатами розгляду судом апеляційної скарги прокуратури Рівненської області постановлено нове рішення у справі за позовом прокурора м. Рівне до Державної архітектурно-будівельної інспекції України, яким визнано неправомірними дії останньої та скасовано реєстрацію декларації про початок будівельних робіт по вул. Кіквідзе, 66, що в обласному центрі.

Доведено, що центральний орган державного контролю безпідставно надав дозвіл на початок будівництва багатоквартирного житлового будинку за вказаною адресою приватній структурі без наявності у останньої посвідченого права власності на земельну ділянку, котра на даний час використовується для обслуговування місцевого хлібзаводу. Крім того, на вказаній території знаходиться протирадіаційна захисна споруда, яка перебуває у державній власності та обліковується за РВ ФДМУ по Рівненській області.

Із врахуванням доводів та позиції прокуратури Рівненської області Київський апеляційний адміністративний суд своєю постановою від 21.01.2015 скасував рішення суду першої інстанції про відмову у задоволенні позовних вимог прокурора, та прийняв нове, яким останні задоволив у повному обсязі.

Статті по темі:


У Рівному припиняють виплату соцдопомог через Дельта Банк

Нове відділення ПриватБанку відкрито на Словацького





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ