Ми у Facebook
03.02.2015, 15:45

Бойовики продовжують штурмувати позиції рівненських військових

Бойовики не покидають спроби штурмувати позиції військ оперативного командування "Північ". Так, близько першої години ночі ДРГ здійснила спробу штурмувати блокпост в районі населеного пункту Станічно-Луганське.
Завдяки налагодженій взаємодії між підрозділами, вчасно та результативно застосованої артилерії, використанню всіх наявних вогневих засобів, бойовикам було нанесено вогневе ураження. Понісши відчутні втрати, бойовики змушені були тікати до своїх позицій, залишивши на полі бою свої "200" та "300".

Бойовики продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО із застосування усіх видів зброї (у т.ч. РСЗВ) вздовж усієї лінії розмежування. Удари наносяться по жилих кварталах та об’єктах інфраструктури з метою звинувачення та дискредитації сил АТО.

Складною залишається обстановка в населених пунктах, які межують з зоною проведення АТО та перебувають під постійними обстрілами бойовиків.

За добу здійснено 1 бойове зіткнення та 39 обстрілів позицій військ оперативного командування "Північ".

Обстрілів зазнав особовий склад, який виконує бойові завдання в районі населених пунктів КРИМСЬКЕ, НИЖНЕ, СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКЕ, ТРЬОХІЗБЕНКА, ВЕРХНЬО ВІЛЬХОВА, ЩАСТЯ. ТРЬОХІЗБЕНКА НЗФ 10 разів вели вогонь з РСЗВ БМ-21 "Град", 26 разів зі ствольної артилерії та мінометів, в інших випадках з озброєння танку та стрілецької зброї.

Активізувалася діяльність БПЛА в районі населених пунктів ЩАСТЯ та ТРЬОХІЗБЕНКА.

СТАТТІ ДО ТЕМИ:

"Я йду на війну, щоб ти не прала російські портянки", - мати загиблого Героя АТО з Рівного

Рівненський військовий знищив 20 тонн боєприпасів сепаратистів





На правах реклами