Ми у Facebook
03.02.2015, 16:15

Керівника Березнівської РДА притягнуть до дисциплінарної відповідальності

На передньому плані другий справа — Віктор Партак

Бо він не використав усіх коштів, які з держбюджету прислали на заходи з енергоефективності.

Не лише Березнівський район не встиг використати всієї субвенції, яка прийшла з держбюджету на встановлення твердопаливних котлів у закладах бюджетної сфери. Не справилися також Демидівський, Острозький та Дубровицький райони. Вони до кінця року встигли освоїти трохи більше половини суми. Кошти, які залишилися на кінець грудня, повернулися у держбюджет, це і викликало обурення керівництва області.


На передньому плані другий справа — Віктор Партак
На передньому плані другий справа — Віктор Партак


— Тепер фінансовий тягар ляже на плечі районних та обласного бюджету, оскільки котельні потрібно завершити, — зазначив перший заступник голови рівненської ОДА Юрій Приварський. — Як на мене, потрібно виконувача обов’язки голови Березнівської РДА притягнути до дисциплінарної відповідальності. Березнівський район найдовше без голови, тому саме виконувач обов’язки несе повну відповідальність за те, що не встиг виконати завдання. Окрім того, район отримав чи не найбільшу субвенцію.

Віктор Партак, який нині керує Березнівською РДА, пояснив, що винне казначейство, яке не пропустило вчасно кошти, а фірма, яка мала переобладнати чотири котельні на твердопаливні, не мала достатньо власних обігових коштів, щоб заплатити за обладнання. Втім, пан Приварський все ж наполягав на покаранні.

Додамо також, що у 2014 році Рівненщина зекономила 26% газу, порівняно з 2013 роком. Область спалила 10,8 млн. кубометрів за минулий рік.

Статті до теми:

Переселенці, що проживають на Рівненщині, отримали майже 4 млн грн
У Рівному обговорили проблеми духовно-морального виховання учнів





На правах реклами